phone 2310 640388

Όροι Χρήσης

Βάση του Ν2472/97 τηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με τον νόμο.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Όλα τα προϊόντα έχουν 1 χρόνο εγγύηση. Επιστροφές εντός 10 ημερών από την παραλαβή, με συσκευασία. Δεν επιστρέφονται εξαρτήματα, ανταλλακτικά και τεμαχισμένα σε δικές σας διαστάσεις υλικά ξυλείας, προϊόντα που πουλήθηκαν με το μέτρο. Η BAtech εγγυάται να επισκευάσει τις βλάβες οποιουδήποτε προϊόντος που προκλήθηκαν από ατέλειες στην κατασκευή ή στα υλικά τους και την αντικατάστασή του εάν κριθεί απαραίτητο από τους τεχνικούς της εταιρείας.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα πουλήθηκαν με Τιμολόγιο, και είναι δεκτή η επιστροφή τους, θα πρέπει να κοπεί Δελτίο Επιστροφής με ένδειξη "προς επιστροφή". Απαραίτητη και πάλι είναι η συνοδεία ολόκληρης της συσκευασίας και των παρελκόμενων. Πιστωτικό τιμολόγιο θα εκδίδεται μετά από τον σχολαστικό έλεγχο του προϊόντος από το τεχνικό μας τμήμα. Εάν το προϊόν προς επιστροφή δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Ισόβια ή μακροχρόνια εγγύηση κατασκευαστή:
Σε περίπτωση που ένα προϊόν αναγράφει στην συσκευασία του ότι καλύπτει τέτοιου είδους εγγύηση, σημαίνει ότι το προϊόν αυτό θα πρέπει να επιστραφεί από εσάς στην έδρα του κατασκευαστή και η εταιρεία μας δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους εγγύηση.

* ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΑΣ.*

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν:
Από κακό χειρισμό, κακή τοποθέτηση, κτύπημα, γρατζουνια, πτώση του προϊόντος έκθεσης σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας, ρίψης υγρών, ρινισμάτων σε μηχανικά μέρη και διαρροές οξέων των μπαταριών.

Από λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, μεταβολές της τάσης του ηλεκτρικού δικτύου, και για κάθε χρήση τροφοδοτικών, πέραν αυτών που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής για κάθε συγκεκριμένο προϊόν.

Από οποιαδήποτε απόπειρα επισκευής υλικού σε εργαστήριο ή τεχνικό εκτός της BAtech για κάθε περίπτωση που ο αριθμός κατασκευής της συσκευής (serial number) ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί, αλλαχθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί.

Η χρέωση μεταφοράς θα επιβαρύνει εσάς και τα χρήματα θα σας επιστραφούν σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι πρόκειται για δικό μας λάθος.

Σε περίπτωση επιστροφής λόγω κακής λειτουργίας, περιγράψτε ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, και παρουσιάστε οπωσδήποτε το αποδεικτικό αγοράς.

Η μεταφορά μηχανημάτων προς την εταιρία για service καθώς και η αποστολή επισκευασμένων συσκευών επιβαρύνει τον πελάτη.


Share |back-to-top-icon

Επικοινωνία

4ο χλμ. Συμμαχικής οδού Ωραιοκάστρου – Διαβατών

Τ.Θ. 69 T.K. 570 13 - Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

T. 2310 640388 - 2310 698820

F. 2310 640389

E. [email protected]

Newsletter

Τελευταία νέα

Προϊόντα


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης